Sisteme imbatabile de termoizolatii de la Ceresit

Termoizolarea cladirilor necesita timp si efort pretios. Constructorii buni aleg cele mai noi solutii tehnologice - rapide, necostisitoare si convenabile. Adica un sistem puternic.

Datorita experientei indelungate in sectorul chimic si de constructii, Ceresit a dezvoltat sisteme inovative de termoizolare - Ceresit Impactum si Ceretherm Express.

Quick, inexpensive and convenient system

Ceresit Ceretherm Impactum - cel mai durabil sistem

Ceresit Impactum se bazeaza pe o tehnologie avansata care garanteaza flexibilitate mare si rezistenta la impact. Formula sa contine elastomeri, care previn aparitia deformarilor permanente si a crapaturilor - dupa un impact, sistemul isi recapata forma initiala. Impactum a fost intarit cu o combinatie de sticla, carbon si fibre de poliacrilamida. Conexiunile lor asigura termoizolatie optima si creeaza o structura ranforsanta. Sistemul rezista la grindina de 125 km/h (cel cu o singura plasa), si de pana la 130 km/h (sistemul cu plasa dubla).

Intareste-ti compusul

Impactum include un compus flexibil dintr-un singur component - Ceresit CT 100, care garanteaza un strat de ranforsare solid. Rezistenta la deteriorarea mecanica si conditii nefavorabile ale vremii este asigurata de gipsul din elastomeri CT 79. Alaturi de plasa de ranforsare CT 325 si plasa armata CT 327, toate produsele ofera un sistem extrem de durabil, cu o rezistenta la impact de 100 de jouli.

Ceresit Impactum poate fi aplicat pe toate tipurile de fatade, fiind special creat pentru cladirile de langa stadioane, parcari si zone pietonale, unde partile inferioare sunt foarte susceptibile deteriorarii.

 

Ceresit Ceretherm Express - sistem de termoizolatie rapida

Ceretherm Express este un sistem inovativ de termoizolare, care include:       

  • adeziv Ceresit CT 84 Express, un adeziv poliuretanic pentru fixarea placilor termoizolante        
  • Placi EPS termoizolante
  • Strat ranforsat: mortar flexibil alb CT 87 si plasa de ranforsare Ceresit CT 325    
  • Tencuiala decorativa

Nu este necesara grunduirea stratului ranforsat

Sistemul include, de asemenea, unul dintre diversele sortimente de tencuieli oferite de Ceresit (recomandam tencuiala de silicon Ceresit CT 74). Sistemul poate fi extins cu mai multe tipuri de tencuiala si vopsea Ceresit Ceretherm VISAGE. 

Adezivii traditionali trebuie sa fie amestecati cu apa, in proportia corecta. In cazul CT 84, este suficient sa agiti recipientul inainte de utilizare. Produsul injumatateste timpul de lipire a panourilor EPS pe perete. Capacitatea sa este cu 100% mai mare decat tipurile obisnuite de adezivi din sistemul ETICS. Dupa 2 ore, echipa poate incepe sa fixeze mecanic materialul termoizolant (vs 24 - 48 de ore cat dureaza metodele traditionale).

Fii 100% sigur

Aplicarea adezivului este simpla si similara folosirii spumei poliuretanice obisnuite. Adezivul este dispersat cu un pistol atasat recipientului si permite termoizolarea suprafetelor din lemn, metal si beton. Coeficientul sau de conductivitate termica este apropiat de cel al EPS, asadar si CT 84 poate fi folosit pentru a umple spatiile dintre placi. Adezivul poate fi aplicat chiar si la temperaturi de 0°C sau in conditii de umiditate ridicata.                                                     

Recipientele de adeziv sunt usoare, asa ca nu trebuie sa cari genti grele pe schela. Cateva baxuri sunt suficiente, fata de paleti de alte produse. Acesta este sistemul iubit de profesionisti.

Continut similar

Termoizolatia: greseli comune de evitat

Afla modurile simple si eficiente de a termoizola o casa.

more

Cursuri online despre Sistemele Ceresit

Familiarizeaza-te cu Sistemele Ceresit, de oriunde, oricand.

more

Inscrie-te in program

Fa-ti cont gratuit si beneficiaza de avantajele Ceresit PRO.

more