Sisteme rigide si flexibile de suspensii de ciment

Sarcina de apa de tip 1 si 2

Suspensiile impermeabilizante de la Ceresit Bautechnik au o structura de particule fine care poate fi aplicate cu pensula sau mistria. Marele lor avantaj este ca pot fi folosite pe suprafete umede si ude. Mai mult, ele se intaresc mai rapid si sunt permeabile la vaporii de apa.

PREGATIREA SUPRAFETEI:

Suportul mineral trebuie sa fie neted, solid, rezisten, curat, fara crapaturi sau substante care pot afecta lipirea. Suprafata trebuie sa aiba o structura poroasa dura, cu aderenta buna. Toate marginile trebuie sa fie taiate sau tesite. Acopera toate colturile cu o forma circulara goala pe dinauntru, cu diametrul de minimum 4 cm. Repara defectele, niveleaza cavitatile si umple imbinarile cu adeziv. Mareste crapaturile si umple-le cu adeziv pe baza de ciment. Daca zidaria este neuniforma, cu defecte, niveleaz-o cu adeziv pe baza de ciment. Asigura-te sa umezesti bine suportul pregatit, care trebuie sa aiba suficienta rezistenta mecanica.

APLICARE

Aplica suspensia cu pensula sau mistria, de cel putin doua ori. Suprafata etansata trebuie sa fie protejata de uscarea prea rapida si de razele solare. Aplica al doilea strat numai cand primul s-a intarit, dar este inca umed. Daca aplici al doilea strat cu pensula, fa-o in sens invers.

AVANTAJE:

  • impermeabil
  • rezistent la inghet
  • creste protectia suprafetei
  • acopera crapaturile superficiale
  • compatibil cu banda de etansare
  • poate fi aplicat cu pensula, mistria sau pulverizatorul
  • protejeaza structurile de beton armat si beton standard

Pre-umezire

Ceresit CR 65 / CR 90 / CR 166

Continut similar

Tinerea apei sub control

Hidroizolarea eficienta a fundatiilor si subsolurilor.

more

Cursuri online despre Sistemele Ceresit

Familiarizeaza-te cu Sistemele Ceresit, de oriunde, oricand.

more

Inscrie-te in program

Fa-ti cont gratuit si beneficiaza de avantajele Ceresit PRO.

more