Repararea-betonului

Ghid pas cu pas

Ceresit PCC pentru repararea durabila si eficienta a balcoanelor                

Multe balcoane sunt expuse coroziunii cauzate de factori chimici si mecanici, dar deteriorarea lor poate fi reparata eficient. Special pentru asta, Ceresit a proiectat sistemul PCC, care este compatibil cu beton de la clasa B15 in sus - material care a fost folosit pentru constructia balcoanelor in anii '90. Mai jos este o scurta introducere despre cum sa repari balcoanele deteriorate:

Pasul 1

Rascheteaza partile corodate ale betonului. Inlatura straturile deteriorate de pardoseala, tencuiala si izolatie, apoi curata suprafata.

Pasul 2

In cazul in care coroziunea a afectat deja armatura, inlatura betonul din aceasta zona, pana la beton "sanatos". Curata manual sau mecanic armaturile de otel, apoi sufla-le cu aer comprimat.

Pasul 3

Aplica un strat anticoroziv de Ceresit CD 30 pe armaturile de otel curatate, care ar trebui sa fie umede in timpul aplicarii.

Pasul 4

Inmoaie cu apa suprafata de beton pregatita, pana ce aceasta este usor umeda. Acum, aplica un strat de contact de Ceresit CD 30.

Pasul 5

Dupa ce stratul de contact se usuca 30 - 60 de minute, dar este inca putin umed, aplica unul dintre adezivii de intarire din sistemul Ceresit PCC: CD 25 sau CD 26, in functie de grosimea dorita a stratului si de adancimea cavitatii.

Pasul 6

In final, foloseste agentul de umplere fin granulat CD 24, pentru a obtine o suprafata neteda.

Ceresit CD 30

Ceresit CD 26

Ceresit CD 25

Ceresit CD 24

Ceresit CT 44

Ceresit CT 17

Ceresit CT 9 / CT 13

Ceresit CR 166

Continut similar

Umezeala - inamicul natural al cladirilor

Cum sa protejezi de apa o cladire

Detalii

Principalele cauze ale deteriorarii betonului: croroziunea

Afla cum sa-l protejezi.

more

Inscrie-te in program

Fa-ti cont gratuit si beneficiaza de avantajele Ceresit PRO.

more