Sistem de membrane bituminoase autoadezive (SAM)

Sarcina de apa de tip 1 conform EN 13969

Daca esti presat de timp si ai nevoie de rezultate rapide, inovativul BT 21 (BT 18) este produsul potrivit pentru tine. Lipirea la rece si membrana bituminoasa autoadeziva termoizolanta nu necesita deloc timp de uscare. Un alt avantaj: membrana bituminoasa autoadeziva ofera protectie aditionala in zona de suprapunere. Chiar daca exista cute in membrana, umezeala nu are nicio sansa. Membrana este montata similar tapetului: taie-o in fasii de dimensiunea dorita si fixeaza-le pe suprafata grunduita cu suprapunerea necesara.

PREGATIREA SUPRAFETEI:

Suporturile trebuie sa fie netede, solide, rezistente, uscate sau usor umede si curatate de praf sau substante care pot afecta lipirea. La temperaturi scazute, asigura-te ca nu exista gheata pe ea.

APLICARE

Aplica un strat de grund pe peretii exteriori ai subsolului, pe care i-ai pregatit inainte, folosind folosind BT 26 Grund. Lasa-i sa se usuce; suprafata va ramane un pic lipicioasa. Acum, etanseaza zonele critice unde apa ar putea patrunde, spre exemplu colturile. O protectie sigura si de lunga durata poate fi asigurata montand elemente flexibile prefabricate pentru colturi, facute din PVC: CA 25 pentru colturile interioare si CA 26 pentru colturile exterioare. Taie membrana hidroizolanta BT 21, conform dimensiunilor. Inainte de a fixa fasiile, etanseaza colturile. Apoi, fixeaza membrana pe baza de beton. Acopera peretii, bucata cu bucata, cu o suprapunere de 10 cm in zona imbinarii. Inainte de a suprapune doua fasii de membrana, inlatura banda rosie de protectie de pe cea de jos. Fara uscare, BT 21 devine instant impermeabil. Pur si simplu, nu exista metoda mai rapida! Marginile superioare ale fasiilor de membrana trebuie protejate suplimentar pentru a preveni acumularea apei sub fasii. Solutia perfecta este banda de fixare CA 22, o banda autoadeziva, rezistenta si foarte flexibila. Dupa montare, poate fi chiar si tencuita peste. Ai hidroizolat peretii, acum e timpul sa fixezi panourile de izolare ale perimetrului. Produsul ideal: BT 40 spuma poliuretanica adeziva, care asigura o montare usoara, rapida si fara griji. Aceasta este foarte economica si ofera o lipire sigura.

AVANTAJE

 •  Nu necesita timp de intarire               
 •  Este instant impermeabil la apa si ploaie                                                        
 •  Inovativ 
 •  Aplicare usoara, rapida si curata
 •  Poate fi folosit pana la -5°C (BT 18: +5°C)
 •  Cu pana la 50% economii in timp, comparativ cu acoperirile groase
 •  Testat pentru rezistenta la presiunea apei
 •  Permite umplerea imediata a excavatiei  
 •  Solutie sigura, cu componente perfect compatibile                                                            
 •  

Membrana BT "pentru toate anotimpurile" este foarte rezistenta in timp. In combinatie cu grundul BT 26, ofera protectie de incredere si de durata impotriva umezelii.  

                                                  
* Te rugam sa consideri si cerintele locale. Pentru mai multe informatii, consulta specificatiile tehnice ale produselor.

Membrana Ceresit BT 21/BT 18

Grund Ceresit BT 26

Alte componente ale sistemului:

 • CA 25/CA 26
 • Banda de fixare CA 22

Continut similar

Tinerea apei sub control

Hidroizolarea eficienta a fundatiilor si subsolurilor.

more

Cursuri online despre Sistemele Ceresit

Familiarizeaza-te cu Sistemele Ceresit, de oriunde, oricand.

more

Inscrie-te in program

Fa-ti cont gratuit si beneficiaza de avantajele Ceresit PRO.

more