Unde ma pot inregistra pentru a face parte din comunitatea Ceresit PRO?

Unde ma pot inregistra pe o platforma de meseriasi? Portal al profesionistilor in constructii din Romania. ro

Te poti inregistra chiar aici. Da click pe acest link si completeaza-ti aplicatia.

Nu, contul tau si serviciile asociate sunt gratuite. Prin crearea acestuia, ai acces gratuit la resursele Ceresit PRO.

Colectarea noastra de date este mentionata in Politica de Confidentialitate a portalului Ceresit PRO, pe care le puteti accesa aici. Nu vindem datele dvs. personale sau datele de utilizare catre terte parti, deoarece acest portal nu este orientat spre publicitate. Orice lucru care nu se afla pe „profilul dvs. de meserias” este protejat corespunzator. Colectarea datelor va contribui la asigurarea serviciilor noastre mai bune in viitor.

"Profilul de meserias" este ca o carte de vizita publica pentru membrii nostri: oricine se inscrie va avea in mod automat un profil personal sau despre compania sa. Aceasta este ocazia de a va incarca cele mai bune lucrari si de a va arata abilitatile ca profesionist.
Profilurile meseriasilor sunt listate in motorul de cautare de pe site-ul nostru Ceresit. Astfel, oamenii care au nevoie de un profesionist ca dvs. pentru urmatoarea renovare a baii, renovarea balconului sau instalarea unui sistem de fatada pentru izolarea termica,va pot gasi si contacta.

Ce servicii sunt disponibile pentru membrii Ceresit PRO?

Servicii dispobinile Ceresit PRO. Profilul meseriasului, tutoriale online, cursuri in locatii si online. ro

Profilul de meserias este primul serviciu oferit. Oferim acces la tutoriale tehnice (articole), cursuri in diferite locatii si online, plus un sistem de colectare a punctelor de loialitate.

Momentan, aduni puncte luand parte la cursuri in locatii si finalizand cursurile online.

  • Dupa fiecare curs din diferitele locatii, instructorul nostru iti va spune cum sa-ti primesti punctele                              
  • Cursurile electronice iti vor acorda automat puncte                                               

Pe termen lung, cel mai important lucru pe care il primesti este avansarea in statut. Cu un statut mai mare, ai servicii in plus disponibile. Poti schimba punctele in produse folositoare, spre exemplu: salopete, truse de unelte, unelte electrice, etc., pe care le vei putea comanda din catalogul nostru, disponibil in curand!

Pana in momentul in care le folosesti.

O avansare in statut este o combinatie a mai multor activitati. Exista puncte pe care trebuie sa le colectati, profilul dvs. ar trebui sa fie completat si ar trebui sa fi luat parte la unele din cursurile oferite pe Ceresit PRO. Dupa progres, veti depasi statutul de "Profi" si veti deveni "Expert".
Pentru a ajunge la statutul de "Ambasador", se aplica aceleasi reguli. Ambasadorii sunt membri activi ai comunitatii si exemple demne de urmat.

Ca exemplu, "Expertul" poate incarca mai multe proiecte pe profilul sau de meserias, aratandu-le potentialilor clienti abilitatile tale. Dupa ce te loghezi pe pagina contului tau, vei afla mai multe despre serviciile care sunt conexe statutului tau.

Mergi pe pagina de inregistrare si autentificare dand click aici.

Te rugam sa ne contactezi pe e-mail la adresa: ceresit.ro@henkel.com